NIEUW | Three Islands 2025

top hoogtepunten
  • Bali Aga
  • Mount Agung
  • Kintamani vulkaan
  • Batur meer
  • lokaal dorp
  • Jatiluwih
top plaatsen
  • Seminyak
  • Ubud
  • Nationale Park
  • Gili
  • Nusa Penida
Reisprogramma
Accommodaties
Wat is inbegrepen?

Ontdek 3 eilanden in één reis, Bali, Gili & Nusa Penida, een uniek programma boordevol afwisseling. 20 dagen !

Vlucht

Heenvlucht

Je avontuur begint met een comfortabele vlucht vanuit Zaventem, Düsseldorf of Amsterdam naar het betoverende Bali, ook wel het 'eiland van de goden' genoemd. Bij BaliReizen zorgen we ervoor dat je reis in stijl begint door samen te werken met de beste luchtvaartmaatschappijen, zoals Emirates, Singapore Airlines en Qatar Airways. Maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring!

Dag 1
Stop

Seminyak

Verblijf in ALILA SEMINYAK - DELUXE van dag 2 tot dag 4 - Alternatief: The Seminyak Beach - Beach Room
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Bij aankomst op Bali word je verwelkomd door jouw privé-gids, die je de hele reis begeleidt en je meeneemt naar de verborgen pareltjes van het eiland. Je gids blijft de hele reis bij je voor een persoonlijke en authentieke ervaring. Na de ontvangst word je naar je hotel in Seminyak gebracht, waar je kunt inchecken en jezelf even installeren.

Na deze kennismaking met je accommodatie heb je de rest van de dag vrij om te ontspannen en het hippe Seminyak op je eigen tempo te verkennen. Graag even we enkele leuke restaurant tips mee.

Onze Gidsen Maken het Verschil
Bij BaliReizen werken we met lokale gidsen, geboren en getogen op het 'Eiland van de Goden'. Ze spreken vloeiend Engels en hebben een diepgewortelde hindoeïstische achtergrond. Dankzij hun kennis van lokale tradities krijg je niet alleen waardevolle informatie, maar ook een uniek inzicht in het dagelijks leven op Bali. Onze gidsen zijn zorgzaam en vriendelijk, waardoor je je meteen thuis voelt. Mocht er onderweg een festiviteit plaatsvinden, dan maakt je gids een extra stop zodat je dit van dichtbij kunt bewonderen.

Dag 2
Stop

Ubud | Tanah Lot | Apen

Verblijf in ALAYA RESORT - DELUXE KAMER van dag 4 tot dag 7 - Alternatieven: ALILA UBUD - superior kamer, Mathis Retreat - DELUXE KAMER
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

We verlaten Seminyak en rijden richting Ubud, maar we bezoeken eerste de bekendse tempel van het land, deze van Tanah Lot. Bij laag water kan je de tempel te voet bereiken over een zanddam. Voordat we naar ons hotel rijden brengen we nog een bezoek aan het bekendste apenbos van het eiland.

Dag 4
Stop

Ubud | Goa Gajah | Tropical Plantation

Na een verkenning van het charmante Ubud, ben je vast al bekend met onze culinaire tips die je op elke bestemming ontvangt, zodat je overal kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Vandaag staat een boeiende daguitstap op het programma. Onze eerste stop is de indrukwekkende 'Olifantengrot', Goa Gajah. Vervolgens brengt de reis ons naar Gunung Kawi, ook wel bekend als de 'Berg der Dichters'. Deze 11e-eeuwse tempel wordt beschouwd als de rustplaats van koning Anak Wungsu en zijn vele echtgenotes.

Voordat we terugkeren naar het hotel, bezoeken we de Bali Pulina Tropical Plantation, waar je de inheemse planten en hun unieke eigenschappen leert kennen. De tour eindigt bij een prachtig uitkijkpunt, waar je kunt genieten van de beroemde Luwak-koffie, wereldwijd erkend als een van de meest exclusieve koffiesoorten.

Dag 5
Stop

Ubud | Relaxen, raften, ...

Geniet van een vrijdag in Ubud of ............ tijd voor actie !!! Maak een rafting tocht over de Ayung rivier of maak je klaar voor de beklimming van de Mount Batur en geniet van een prachtige sunrise. (beide excursies zijn optioneel)

Dag 6
Stop

Optioneel: Rafting Ubud

Voor de durvers voorzien we op deze vrije dag een rafting tocht. Uw gids komt u ophalen aan het hotel en brengt u naar het startpunt. U zal de Ayung rivier afvaren, BaliReizen werkt hiervoor samen met een maatschappij die alle veiligheidsvoorschriften volgt volgens europese normen. Uw gids zal u opwachten op het eindpunt voor de terugrit naar uw hotel. Deze excursie doen we normaal gezien in de voormiddag.

Rafting UbudDag 6
Stop

Optioneel: Beklimming vulkaan 1-4 pers

Uw avontuur begint wanneer uw gids u ’s nachts ophaalt voor een transfer naar de voet van de vulkaan. Samen met onze lokale gids, Ika, start u de trektocht, met als doel de top te bereiken tegen zonsopgang. Boven aangekomen kunt u genieten van een adembenemende zonsopgang, zoals u die nog nooit eerder heeft gezien, vergezeld door een heerlijk kopje koffie. Na dit magische moment daalt u af naar de voet van de vulkaan,vervolgens keert u terug naar uw hotel om te genieten van een welverdiend ontbijt.

Beklimming vulkaan 1-4 persDag 6
Stop

Munduk | Fietsen | Boottocht

Verblijf in HOMM SARANAM BATURITI - Superior Room van dag 7 tot dag 9 - Alternatieven: MODING PLANTATION - garden suite, SANAK RETREAT - ONE BEDROOM BUNGALOW
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Vandaag verken je het platteland van Bali per fiets! Je begint met een bezoek aan een lokale markt en een school, waar je het dagelijks leven in een traditioneel Balinees dorp kunt ervaren. Na de fietstocht stap je in de auto en rijd je naar de prachtige rijstterrassen van Jatiluwih, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan. Je dag eindigt met een ontspannen boottocht over het serene Tamblingan-meer. Samen met een lokale ranger ontdek je tevens de unieke flora en fauna van de omgeving, waaronder de bijzondere Ficus-bomen.

Dag 7
Stop

Munduk | Watervallen

Na het bewonderen van de adembenemende Munduk-watervallen, reis je verder naar het serene Bratan-meer, waar de iconische Pura Ulun Danu-tempel op je wacht. De rest van de dag kun je naar eigen wens invullen: kom helemaal tot rust en geniet van de luxe faciliteiten van je hotel.

Dag 8
Stop

Nationale Park | Dolfijnen | Koken

Verblijf in DYNASTY RESORT BEACH CAMP - Beach Camp tent van dag 9 tot dag 11 - Alternatief: THE MENJANGAN - MONSOON SUITE
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Vroeg in de ochtend vertrekken we voor een unieke ervaring! Je stapt aan boord van een privéboot om de speelse dolfijnen in Lovina te spotten. Na dit onvergetelijke avontuur bezoeken we een prachtig boeddhistisch klooster. In de middag duik je in de geheimen van de Balinese keuken tijdens een interactieve kookworkshop. Daarna reizen we door naar het Nationale Park, waar we overnachten te midden van de natuurlijke schoonheid.

Dag 9
Stop

Nationale Park | Snorkelen

Vandaag staat een snorkelavontuur op het programma! Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld rond Menjangan Island onder begeleiding van een ervaren gids. De rest van de dag kun je relaxen op het strand of het nationale park verkennen, waar je misschien wel de zeldzame zwarte apen tegenkomt.

Dag 10
Stop

Candidasa | Tenganan | Besakih

Verblijf in CANDI BEACH RESORT - LUXURY OCEAN VIEW SUITE van dag 11 tot dag 12 - Alternatief: ALILA MANGGIS - superior kamer
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Vandaag bezoeken we Tenganan, waar je volledig ondergedompeld wordt in de lokale cultuur van het kastensysteem. De bewoners, de oorspronkelijke Balinezen, delen graag hun verhalen. We eindigen de dag met een bezoek aan de tempel van Lempuyang, perfect voor een adembenemende foto. Houd er rekening mee dat dit een populaire ‘Instagram hotspot’ is, wat kan leiden tot wachttijden.

Dag 11
Stop

Gili Meno | Schildpadden

Verblijf in BASK GILI MENO - Two bedroom Loft van dag 12 tot dag 15 - Alternatieven: MAHAMAYA BOUTIQUE RESORT - One bedroom suite (former poolview suite), BASK GILI MENO - Suite Private Pool
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

"Vandaag neem je voor een paar dagen afscheid van je gids. Na een korte transfer naar de haven van Candidasa stap je aan boord van een snelle en veilige fast ferry. Na een vaartocht van ongeveer 2 uur doemen de prachtige Gili-eilanden op aan de horizon. Ons hotel op Gili Meno is autovrij en bereikbaar per speedboot. Een perfecte gelegenheid om heerlijk te ontspannen!" Ontdek de onderwaterwereld en de reuze shildpadden !
(indien de ferry's niet varen wegens slechte weersomstandigheden zullen we een alternatief hotel voorzien op het eiland Bali zelf)

Dag 12
Stop

Nusa Penida

Verblijf in MAUA NUSA PENIDA - Junior Suite van dag 15 tot dag 18
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

We nemen afscheid van het idyllische Gili Meno en reizen per paard en kar naar de haven. Vanaf daar stappen we op de ferry richting het prachtige Nusa Penida. Onderweg maakt de ferry enkele tussenstops voordat we aankomen op deze tropische droombestemming. Bij aankomst staat een privétransfer voor je klaar om je naar je hotel te brengen. De rest van de dag heb je vrij om te ontspannen en de omgeving op je eigen tempo te verkennen."

Dag 15
Stop

Nusa Penida | Ontdek het Westen

Voor een buitengewone vakantie heb je een buitengewone bestemming nodig – het avontuurlijke eiland Nusa Penida! Ontdek en bezoek alle beroemde en prachtige plekken in West-Nusa Penida. Je eerste stop is Kelingking Beach, een adembenemend wit zandstrand met een schitterende blauwe zee aan de horizon. Hier kun je het iconische foto maken van de rotsformatie die lijkt op een Tyrannosaurus Rex. Helaas is zwemmen bij Kelingking Beach niet toegestaan om veiligheidsredenen.

Vervolgens bezoek je Broken Beach, een schilderachtige baai met een natuurlijke boog die ervoor zorgt dat het water naar buiten kan stromen. Daarna bewonder je Angel’s Billabong, een indrukwekkende rotsformatie met een kristalheldere getijdenpoel die uitmondt in de zee. Geniet van het uitzicht op zowel Broken Beach als Angel’s Billabong, waar je gegarandeerd postkaartwaardige foto's kunt maken. Zwemmen is echter niet toegestaan vanwege veiligheidsredenen.

Je laatste stop is Crystal Bay, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon, het zand en de zee. Deze baai is ook populair voor snorkelen en duiken, ideaal voor liefhebbers van de onderwaterwereld. (lunch inclusief)

Dag 16
Stop

Nusa Penida | Ontdek het Oosten

Breng de dag door met het verkennen van de mooiste en meest iconische plekken in het oosten van Nusa Penida. Je eerste stop is het adembenemende Diamond Beach, met zijn hagelwitte zand en turquoise water, prachtige rotsformaties en indrukwekkende kalkstenen kliffen. Een perfecte plek om een foto te maken die zo op een ansichtkaart kan staan. Helaas is het om veiligheidsredenen niet toegestaan om naar het strand te wandelen.

Vervolgens kun je ontspannen op het afgelegen Atuh Beach, gelegen in een rustige baai tussen steile, ruige groene kliffen. Daarna bezoek je het Thousand Island Viewpoint, een spectaculaire locatie die je zeker niet mag missen! Vanaf dit punt heb je een uniek uitzicht op Diamond Beach en de omliggende kustlijn.

Je dag eindigt bij Goa Giri Putri, een verborgen tempel gewijd aan Shiva. Deze indrukwekkende tempel ligt op een heuvel in een enorme grot, gevuld met verschillende hindoeïstische en boeddhistische heiligdommen die versierd zijn met kleurrijke parasols, tempelvlaggen en prachtige offers. Hier vind je ook de enige endemische soort van de langpootkrab.

Hou er rekening mee dat je vandaag heel wat trappen zal doen. (lunch inclusief)

Dag 17
Stop

Sanur | Privé boot naar Bali

Verblijf in Hyatt Regency - STANDAARD ROOM van dag 18 tot dag 21 - Alternatieven: SUDAMALA SUITES - DELUXE GARDEN SUITE, Andaz Sanur - Signature room
 Meer informatie over de accommodaties en keuzemogelijkheden?

Vandaag keren we terug naar Bali, maar we doen dit in stijl! Een luxe privéboot haalt je op bij de haven. Onderweg stoppen we op verschillende plekken om te snorkelen in het kristalheldere water. Aan boord word je verwend met verfrissende drankjes en smakelijke snacks. Rond het middaguur meren we aan voor een lunch (niet inbegrepen). Daarna varen we verder richting Bali, onderweg kan je kiezen om te vissen of gewoon te ontspannen op het zonnedek bovenop de boot. We arriveren bij zonsondergang in de haven in het zuiden van Bal

Dag 18
Stop

Sanur | Relaxen

Geniet van enkele dagen zon, zee en strand alvorens terug te keren naar België.

Dag 19
Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Hotels binnen deze rondreis

Dag 2 - 4
  • HOTEL OPTIE 1ALILA SEMINYAK - DELUXE

    ALILA SEMINYAK - DELUXE

    Dit luxe 5-sterrenresort ligt aan het strand in Seminyak. Het biedt een buitenzwembad, een spa en een fitnesscentrum. De kamers en suites zijn elegant ingericht en elk voorzien van airconditioning en een waterkoker. Sommige kamers hebben een balkon, een kluisje en een flatscreen-tv.

    ALILA SEMINYAK
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2The Seminyak Beach - Beach Room

    The Seminyak Beach - Beach Room

    Welkom in het prachtige Seminyak Beach hotel. Gelegen pal op het strand en vlak bij winkels en restaurant. Dit hotel is opgetrokken is een klassiekere stijl maar met oog voor detail. De service is TOP.

    The Seminyak Beach
Dag 4 - 7
  • HOTEL OPTIE 1ALAYA RESORT - DELUXE KAMER

    ALAYA RESORT - DELUXE KAMER

    Stap binnen in het 5* Alaya resort in Ubud. Het hotel is uiterst centraal gelegen vlak bij het centrum van Ubud en omringd door prachtige rijstvelden. De 60 luxekamers zijn in een Balinese stijl ingericht. Kortom een plek waar u zal kunnen tot rust komen.

    ALAYA RESORT
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2ALILA UBUD - superior kamer

    ALILA UBUD - superior kamer

    Hotel Alila Ubud is rustig gelegen tussen de rijstvelden aan de éne kant en aan de Ayuang rivier aan de andere kant. Het resort ligt op minder dan 15 minuten van het centrum van Ubud. Het is een 'echt' boutique hotel, met prachtige kamers, een uniek zwembad en een heerlijke keuken. Balireizen kiest voor zijn rondreizen de Superior kamers, deze zijn steeds op de 1ste verdieping gelegen en bieden een prachtig zicht op de vallei. Voor een kleine toeslag kan u tevens kiezen voor de 'deluxe' kamers, deze hebben een leuke buitenbadkamer als extraatje. Andere mogelijke kamertypes; Valley Villa, Pool Villa & Terrace Tree Villa.

    GRATIS WIFI

    ALILA UBUD
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3Mathis Retreat - DELUXE KAMER

    Mathis Retreat - DELUXE KAMER

Dag 7 - 9
  • HOTEL OPTIE 1HOMM SARANAM BATURITI - Superior Room

    HOMM SARANAM BATURITI - Superior Room

    Ontsnap naar het serene Bali in Hotel Homm Saranam Baturiti, gelegen te midden van weelderige rijstterrassen en bergen. Geniet van luxe faciliteiten, Balinese gastvrijheid en adembenemende uitzichten. Perfect voor romantiek, ontspanning of wellness, en een ideale uitvalsbasis om het authentieke Bali te ontdekken.

    HOMM SARANAM BATURITI
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2MODING PLANTATION - garden suite

    MODING PLANTATION - garden suite

    Gelegen op 1000m hoogte vinden we hotel Moding Plantation, mooi genesteld tussen de koffie plantages. Vanuit het infinity zwembad kan u genieten van de schilderachtige zichten op de bergvlakes en koffieplantages. Het is een echt charme hotel met al het moderne comfort dat u nodig heeft.

    Voor onze rondreizen voorzien een verblijf in één van de garden suites. Indien u wenst kan u ook kiezen voor een villa met privé zwembad.

    GRATIS WIFI

    MODING PLANTATION
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3SANAK RETREAT - ONE BEDROOM BUNGALOW

    SANAK RETREAT - ONE BEDROOM BUNGALOW

    Eén woord FANTASTISCH. Het Sanak retreak hotel is een subliem hotel met een al even unieke ligging. Het is een rustgevend toevluchtsoord, omgeven door weelderige rijstvelden. en koffie plantages. Het hotel beschikt naar een prachtig zwembad over een super leuk terras voor yoga en meditatie. gratis wifi

    SANAK RETREAT
Dag 9 - 11
  • HOTEL OPTIE 1DYNASTY RESORT BEACH CAMP - Beach Camp tent

    DYNASTY RESORT BEACH CAMP - Beach Camp tent

    Welkom in dit splinternieuwe resort (geopend september 2016) ! Dit 'tenten' resort is één en al luxe. Vanaf ieder plekje van dit resort heb je een adembenemend zicht op de baai van Menjangan. De tenten zijn luxe kamers met prachtig meubilair en alle sanitaire voorzieningen. Een echte aanrader. Balirzizen was als eerste om dit resort te verkennen, naar onze mening 10/10.

    DYNASTY RESORT BEACH CAMP
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2THE MENJANGAN - MONSOON SUITE

    THE MENJANGAN - MONSOON SUITE

    Rustig gelegen in Noord-West Bali vinden we het prachthotel The Menjangan. Dit is het enige luxe resort dat gelegen is in het nationale park en aan de ongerepte noordkust. Naast een zeer leuk restaurant biedt dit hotel tal van faciliteiten. De kamers zijn uitgerust met al het moderne comfort, wij voorzien de monsoon deluxe kamers. Wil u echt exclusief genieten boek dan een verblijf in één van de prachtige beach villa's. GRATIS WIFI

    THE MENJANGAN
Dag 11 - 12
  • HOTEL OPTIE 1CANDI BEACH RESORT - LUXURY OCEAN VIEW SUITE

    CANDI BEACH RESORT - LUXURY OCEAN VIEW SUITE

    Ontsnap aan de drukte van Zuid Bali en omarm de rust van het vreedzame Oost-Bali. Dit charmante resort bevindt zich in een prachtige tuin die uitgeeft een mooie eigen wit zandstrand. De traditionele architectuur maakt gebruik van lokale materialen uit Bali en de naburige Indonesische eilanden. Welkom in deze oase van rust.
    Families logeren in super de luxe Ocean View Pool villa's van maar liefst 300m², met een eigen groot zwembad. Tevens is er een jacuzzi aanwezig.

    CANDI BEACH RESORT
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2ALILA MANGGIS - superior kamer

    ALILA MANGGIS - superior kamer

    Hotel Alila Manggis is gelegen in Oost-Bali in Candidasa aan de zee met zicht op de majestueuze Mount Agung, de meest heilige berg van Bali. In dit hotel komt u volledig tot rust, relax aan het prachtige zwembad of neem een duik in de oceaan. De omgeving is fenomenaal, u kan hier prachtige wandelingen maken in de natuur of gewoon heerlijk genieten van uw hotel.

    De kamers zijn voorzien van al het moderne comfort, we voorzien in onze rondreizen de superior kamers, deze zijn zeer mooi gelegen op het gelijkvloers en hebben een rechtstreekse toegang tot de tuin. Indien u wenst kan u een upgrade doen naar een hoger kamertype.

    Gratis WIFI

    ALILA MANGGIS
Dag 12 - 15
Dag 15 - 18

MAUA NUSA PENIDA - Junior Suite

Prachtig 5* resort met een wondermooi uitzicht door zijn unieke ligging. Kies je voor een villa met private pool of een luxe junior suite, één ding is zeker, je zal hier genieten.

Dag 18 - 21
  • HOTEL OPTIE 1Hyatt Regency - STANDAARD ROOM

    Hyatt Regency - STANDAARD ROOM

    Het Hyatt Regency hotel is gelegen op de mooiste locatie van Sanur. Omgeven door een prachtige tuin op het strand. Zet je echter een voet buiten het hotel dan sta je pal in het levendige centrum van Sanur. Het hotel werd zopas volledige gerenoveerd en straalt luxe uit. Kortom genieten ....

    Hyatt Regency
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 2SUDAMALA SUITES - DELUXE GARDEN SUITE

    SUDAMALA SUITES - DELUXE GARDEN SUITE

    Als u op zoek bent naar een echt charme boutique hotel, zoek dan niet verder. Hotel Sudamala heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het hotel is gelegen pal in het centrum van Sanur. Op minder dan 5 minuten wandelen kom je op een prachtig privé strand van het hotel. Als u het hotel binnenstapt ervaart u een rust zoals u dat in geen ander hotel zal meemaken en dit midden in het centrum. De 34 kamers zijn prachtig ingericht in een lokale stijl maar met al het moderne comfort. Wij voorzien een verlbijf in de rustig gelegen Garden Suite kamers.

    SUDAMALA SUITES
  • ALTERNATIEF HOTEL OPTIE 3Andaz Sanur - Signature room

    Andaz Sanur - Signature room

Stel uw reis samen en bereken de prijs

   Praktische informatie

Vanaf de aankomst op de luchthaven van Denpasar tot uw vertrek zal u in de watten gelegd worden door uw privé gids. Onze prijzen zijn allesomvattend, de vluchtprijs is standaard niet inclusief, wij volgen alle promo's en bieden tevens speciale tarieven bij diverse maatschappijen.

  • rondreis met uw eigen privé gids
  • ontbijt
  • verblijf in luxe hotel
  • lokale taksen